Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Helsingborgvej 25, 8600 Silkeborg
Plantegning for Helsingborgvej 25, 8600 Silkeborg
Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 114 m2 i Silkeborg

Helsingborgvej 25, 8600 Silkeborg

Byggeriet består af 1 og 2-plans rækkehuse, 3, 4 og 5-vær. Til alle boliger hører egen have med terrasse, carport samt et redskabsskur til opbevaring af fx havemøbler.

Helsingborgvej ligger i Gødvad, ca 7 km nordøst for Silkeborg. 

Gødvad er et attraktivt område, som har rigtig meget at byde på både for yngre og ældre samt børnefamilier. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum via et godt stisystem, hvor små hyggelige gader-, havne- og cafémiljøet kan opleves.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur, med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du kunst og kultur.

Boligerne er beliggende i rolige omgivelser.

Byggeriet består af 1 og 2-plans rækkehuse, 3, 4 og 5-vær. Til alle boliger hører egen have med terrasse, carport samt et redskabsskur til opbevaring af fx havemøbler.

Skole 1.2 km
Indkøb 2 km
Offentlig transport 500 m
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Energimærke A1
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2015
Carport Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Helsingborgvej

  Om Helsingborgvej

  Rækkehuse i smukke og rolige omgivelser

  Helsingborgvej ligger i Gødvad, ca 7 km nordøst for Silkeborg og består af 36 moderne rækkehuse med egen have og terrasse. Boligerne er lyst og funktionelt indrettet og er enten i et eller to plan.

  Boligerne er placeret i attraktive Gødvad, som har rigtig meget at byde på, hvad enten du er ung, ældre eller en aktiv børnefamilie. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum, via et godt stisystem, hvor små hyggelige gader samt havne- og cafémiljøet kan nydes og opleves.

  Læs mere om ejendommen