Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Helsingborgvej 11, 8600 Silkeborg
Helsingborgvej 11, 8600 Silkeborg
Helsingborgvej 11, 8600 Silkeborg
Vis boligen

Helsingborgvej 11, 8600 Silkeborg

Hent prospekt

4-værelses Lejlighed på 108 m² i Silkeborg

Helsingborgvej 11, 8600 Silkeborg

TIl området hører også stor legeplads. indenfor 5 minutters gang når man institutioner, fritidsgården og gødvadskolen 

Gødvad er et attraktivt område, som har rigtig meget at byde på både for yngre og ældre samt børnefamilier. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum via et godt stisystem, hvor små hyggelige gader-, havne- og cafémiljøet kan opleves.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur, med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du kunst og kultur.

Boligerne er beliggende i rolige omgivelser.

Eget udhus Ja
Energimærke A1
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2015
Helsingborgvej

Om Helsingborgvej

Rækkehuse i smukke og rolige omgivelser

Helsingborgvej ligger i Gødvad, ca 7 km nordøst for Silkeborg og består af 36 moderne rækkehuse med egen have og terrasse. Boligerne er lyst og funktionelt indrettet og er enten i et eller to plan.

Boligerne er placeret i attraktive Gødvad, som har rigtig meget at byde på, hvad enten du er ung, ældre eller en aktiv børnefamilie. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum, via et godt stisystem, hvor små hyggelige gader samt havne- og cafémiljøet kan nydes og opleves.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.