Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
24. juni 2021, kl. 16:00-16:30
Mødested: Åbent Hus på Helenavej nr. 6

5-værelses Rækkehus på 133 m2 i Aalborg SØ

Helenavej 6, 9210 Aalborg SØ

Velkommen til Helenapark i Gug.

Dette skønne rækkehus er beliggende i attraktivt og børnevenligt nyere kvarter i den østlige del af Gug, med stisystem til både skole, idrætshal, daginstitutioner m.v.

Helenapark er et spændende og moderne byggeri bestående af 24 boliger i såvel 1-plan som 2-plan boliger - alle med tilhørende carport og redskabsrum. Til hvert rækkehus hører der en dejlig rummelig flisebelagt terrasse. Der er udgang til stort grønt fællesareal med legeplads, direkte fra terrassen.

Boligerne er opført med lyse trægulve samt hvidmalede vægge og lofter. Badeværelset er beklædt med koksgråt klinkegulv, hvidt sanitet, hvor der er såvel vaskemaskine som tørretumbler. Køkkenet er ligeledes i hvide elementer med grå bordplade samt alt i hårde hvidevarer

Helenapark i Gug har en ideel beliggenhed både for børnefamilien, den studerende, ældre mennesker og yngre par – både på grund af de mange indkøbsmuligheder i Gug, den tætte beliggenhed til Aalborg Centrum, Universitet, Gigantium og City Syd i Aalborg SV og ikke mindst det nye ”super-sygehus” som er på vej i området. Endvidere kun få minutters kørsel fra motorvejsafkørsel mod syd og nord.

Gug er en selvstændig bydel i en rivende udvikling. Der er i alt 3 skoler til området, nemlig Gug Skole, Byplanvejens Skole samt Seminarieskolen. Også foreningslivet er stort og godt, med bl.a. Badmintonklub, Gug Boldklub samt Gug Gymnastikforening.Udover de flotte grønne arealer omkring Helenapark, finder man i Gug både det skønne naturområde Østerådalen og endvidere Kongshøjskoven mod Visse – med både løbe- og gåstier og ikke mindst mountain-bike rute.

Helenapark er for den kvalitetsbevidste familie, med fokus på både bolig og livskvalitet.

Indkøb 3 km
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Motorvej 4 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja, i nogle typer
Carport Ja
Byggeår 2008
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Energimærke B
Legeplads Ja
Dorte B. Thomsen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.