Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 96 m2 i København V

Havneholmen 70, 1. tv., 1561 København V

Velkommen til Havneholmen.

Denne prisbelønnede ejendom er fra 2009, og ligger lige ved vandet, tæt på Bryggebroen. Mange af boligerne har udsigt til vandet fra et eller flere af boligens rum.

Det er muligt at leje en p-plads i ejendommens parkeringskælder.

I nærområdet ligger Fisketorvets Shopping center, der rummer alt fra dagligvareindkøb til god shopping og et hyggeligt restaurationsmiljø.

Metroen står færdig i 2024, så hele byen kommer tæt på.

Lejlighederne byder på stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, åbent køkken med alle hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, samt lyse soveværelser. Alle boligerne har altan.

Deleboliger er ikke tillladt.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Havneholmen - Poseidon

  Om Havneholmen - Poseidon

  Unikke boliger ved Københavns havn

  Poseidon er en prisbelønnet arkitektonisk perle få kilometer fra Københavns centrum.

  Den unikke ejendom har en attraktiv beliggenhed i et internationalt miljø med kun enkelte skridt fra havnen og kort afstand til den nærliggende kanalby.

  Læs mere om ejendommen