Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Rækkehus på 80 m2 i Jelling

Haverne 6, 7300 Jelling

Haverne i Jelling består af 57 attraktive etplansboliger på henholdsvis 80, 95 og 105 kvadratmeter. De 57 rækkehuse er bygget i kvalitets materialer og byggeriet fremstår moderne, lyst og indbydende.

Boligerne er placeret i skønne Jelling, lidt udenfor Vejle. Jelling har meget at byde på for både familier, enlige og par. Der er ikke langt til skoler, offentlig transport og indkøb. Boligerne er placeret ud til et stisystem, der forbinder boligerne med sø og natur.

Er man golf interesseret ligger Jelling Golfklub tæt på boligerne, så kan man nemt forene fritidsinteresser med det daglige liv.

Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Rygning forbudt Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Haverne Jelling

  Om Haverne Jelling

  Attraktive rækkehuse i Haverne i Jelling

  Med skov og sø i baghaven, får du her en skøn lejebolig i de absolutte bedste kvalitetsmaterialer og som fremstår lyse, moderne og indbydende. De 57 rækkehuse er alle etplans boliger og er placeret ud til et stisystem, som på fineste vis forbinder boligerne med den smukke omkringliggende natur.

  Alle boliger er udstyret med flotte køkkener samt badeværelse i de bedste materialer.

  Jelling har meget at byde på for både familier, enlige og par. Afstand til skole, offentlig transport og indkøb er alle indenfor kort distance og området har gode stisystemer, så det er nemt og trygt at komme rundt for både unge og ældre. Der er gode indkøbsmuligheder i Jelling og et levende bymiljø med både specialbutikker, caféer og restauranter.

  Læs mere om ejendommen