Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Plantegning for Haflingervej 42, 8960 Randers SØ
Vis boligen

Haflingervej 42, 8960 Randers SØ

Hent prospekt

2-værelses Rækkehus på 78 m² i Randers SØ

Haflingervej 42, 8960 Randers SØ

I Assentoft ved Randers finder man Haflingervej som består af 59 rækkehuse, fra 2 til 5 værelses boliger. Boligerne er opført i 2019 og har energimærker A2015. Rækkehusene er opført i nordisk stil med lækre og lyse materialer, alle boligerne har godt lysinfald, de har højt til loftet og åben til kip i opholdsrummet. Derudover har ejendommen en fælles legeplads. 

I dette to værelses rækkehus får du:

 • Entré og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler
 • Stue i åbent forbindelse med køkkenet
 • HTH køkken med alt i hvidevare 
 • Stort opholdsrum med troldtek loft og åben til kip 
 • Et godt soveværelse
 • Gulvvarme i alle rum
 • Egen have og terasse

Lejevilkår:

 • Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden (med forbehold). Katte er ikke tilladt.
 • Det er ikke muligt at leje boligen, hvis du er registreret i RKI.

* Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Området

Assentoft har ca. 3.500 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Randers. Byen har alt, du skal bruge i hverdagen med gode indkøbsmuligheder, skole, hal, børnehave, osv.

Assentoft er en hyggelig by, der har noget at byde på for både unge og ældre. Byen har bl.a. egen slagter, frisør, apotek og tandlæge, og der er trygge stier rundt i området. For børnene er der desuden sportsanlæg med multibane og haller. 

Med base i Assentoft har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 10 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Boligerne på Haflingervej er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, kogeplade samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur. Vand og spildevand afregnes direkte med Assentoft Vandværk og Vandmiljø Randers. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Eniig Fiber). 

Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden(med forbehold) ingen katte.

Indkøb 2 km
Hvidevarer Opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, glaskeramisk kogeplade, emhætte, vaskemaskine og tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Egen have Ja
Haflingervej II

Om Haflingervej II

Dejlige rækkehuse i Assentoft, Randers

Assentoft ligger otte kilometer fra Randers og er en meget hyggelig by, som har alt, der er behov for i hverdagen. Her finder du aktiviteter for både unge og ældre samt slagter, frisør, apotek og tandlæge. Området er fint bundet sammen af de mange stier, der trygt kan føre dig frem til byens faciliteter.

Som lejer i Assentoft har du nem adgang til større byer og dermed også mange arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 15 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Rækkehusene er indrettet med hvide elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser med faste skabe og velfungerende køkken/alrum i forbindelse med stue.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.

  Ønsket overtagelsesdato?