Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Plantegning for Haflingervej 13, 8960 Randers SØ
Vis boligen

Haflingervej 13, 8960 Randers SØ

Hent prospekt

3-værelses Rækkehus på 93 m² i Randers SØ

Haflingervej 13, 8960 Randers SØ

Huset har et skønt køkken-alrum med køkkenø, der åbner op mod det øvrige rum. Her er god plads til at indrette dig med spiseplads og tv-hjørne. 

Huset har et soveværelse med fast dobbeltskab samt endnu et værelse med fast skab. Alt efter behov kan dette værelse indrettes som fx børneværelse, hobbyrum eller gæsteværelse. 

Ved siden af soveværelset ligger husets badeværelse, der indeholder brusekabine samt hvidt møblement. 

Husets indgang fører til kombineret entré og bryggers, hvor der er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Her har du også håndvask og plads til lidt opbevaring. 

Foran huset har du et fliseområde. På modsatte side af huset er der en lille have med terrasse, samt skur.

Der er ingen carport ved denne boligtype, så har du bil, skal du parkere på de fælles p-pladser i området. 

Området

Assentoft har ca. 3.500 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Randers. Byen har alt, du skal bruge i hverdagen med gode indkøbsmuligheder, skole, hal, børnehave, osv.

Assentoft er en hyggelig by, der har noget at byde på for både unge og ældre. Byen har bl.a. egen slagter, frisør, apotek og tandlæge, og der er trygge stier rundt i området. For børnene er der desuden sportsanlæg med multibane og haller. 

Med base i Assentoft har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 10 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Boligerne på Haflingervej er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, kogeplade samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur. Vand og spildevand afregnes direkte med Assentoft Vandværk og Vandmiljø Randers. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Eniig Fiber). 

Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden(med forbehold) ingen katte.

Indkøb 2 km
Hvidevarer Opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, glaskeramisk kogeplade, emhætte, vaskemaskine og tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Haflingervej I

Om Haflingervej I

Lækre etplans familieboliger i Assentoft, Randers

Assentoft har ca. 3.500 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Randers. Byen er utrolig hyggelig, og har alt, der er behov for i hverdage. Der er aktiviteter for både unge og ældre samt slagter, frisør, apotek og tandlæge. Området er fint bundet sammen af de mange stier, der trygt kan føre dig frem til byens faciliteter.

Med base i Assentoft har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 15 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Rækkehusene er indrettet med hvide elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser med faste skabe og velfungerende køkken/alrum i forbindelse til stue. Som en flot detalje kan nævnes, at der er loft til kip i køkken/stue i flere af boligtyperne.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.