Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Lejlighed på 87 m2 i Søborg

Gyngemose Parkvej 24, st. mf., 2860 Søborg

Dejlig lys 3 værelses lejlighed med altan, stort køkken samt gode værelser 

Området

Velkommen til Åkandehusene

Området er en hyggelig lukket enklave mellem Mørkhøj og Søborg. Mellem bygningerne er der anlagt grønne områder, kanaler, parkeringspladser samt legeområder for børnene. Kort afstand til indkøb, off. transport, skoler, institutioner m.v.

Åkandehusene er opført i 2007 og har et smukt facadeudtryk med et antracitgråt mix af blødstrøgne teglsten og store vinduespartier. For foden af ejendommen er der nydeligt anlagte p-pladser og fint indtrukket ankomstareal. Disse lejligheder byder på den smukkeste udsigt over Gyngemosen og hele området, så langt øjet rækker.

Her bydes på nydelige opgange med porttelefon og elevator, gratis p-pladser, aflåste kælderrum samt cykelparkering.

Husdyr kan tillades ved særskilt aftale.

Det er ikke muligt at leje boligen, hvis den skal bruges som delebolig.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Åkandehusene

    Om Åkandehusene

    Moderne lejeboliger i Søborg

    Åkandehusene er opført i 2007 og ligger i et fredeligt område mellem Mørkhøj og Søborg. Ejendommen har et smukt facadeudtryk med et antracitgråt mix af blødstrøgne teglsten og store vinduespartier. Lejeboligerne fordeler sig på 80 til 103 m2 med enten tre eller fire værelser. Samtlige lejligheder har udsigt over villakvarterer og/eller de grønne arealer omkring.

    Læs mere om ejendommen