Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Rækkehus på 114 m2 i Silkeborg

Gubsøvænget 16, 8600 Silkeborg

I det nordvestlige Silkeborg ligger Balle. Området er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stier. Der bor ca. 12.000 indbyggere i området, og der kommer flere til. Området er populært blandt børnefamilier og tilflyttere, og beliggenheden er oplagt for pendlere, der herfra har ca. 5 minutter til motorvejen mod Aarhus eller Herning. Med kun 5 kilometer til Silkeborg centrum er der desuden nem adgang til bylivets faciliteter som café, restauranter og specialbutikker.

BALLEBalle er en forholdsvist ny bydel, der de seneste år har vundet stor popularitet blandt både silkeborgensere og tilflyttere. Her får du bl.a. et bredt udbud af indkøbsmuligheder, daginstitutioner og idrætsfaciliteter, og området er i cykelafstand fra Silkeborgs centrum. Området er børnevenligt med flere legepladser og stisystemer, og der er kun få minutters gang til skov og skønne naturområder.

Skole 1.1 km
Indkøb 1.3 km
Motorvej 2 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Køkkenelementer HTH
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Energimærke A1
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2018
Carport Ja
Parkering Ja
Offentlig transport 500 m

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Gubsøvænget

  Om Gubsøvænget

  Lækre rækkehuse i børnevenlige Buskelund/Balle

  Gubsøvænget ligger i Buskelund/Balle og er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stier til dagligdagens fornødenheder.

  Området er en af de nye byudviklinger i Silkeborg og er del af smørhullet mellem Buskelund, Balle og Hvinningdal som hænger naturligt sammen og komplimenterer hinanden godt.

  Boligerne er moderne rækkehuse i enten et eller to plan, med gode værelser, vedligeholdelsesvenlige materialer og rummeligt køkken-alrum som fungerer som et naturligt samlingspunkt for hele familien,

  Læs mere om ejendommen