Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

5-værelses Rækkehus på 120 m2 i Gudme

Gryagervænget 50, 5884 Gudme

Lejemålet ligger i Gryagervænget i Gudme på det sydøstlige Fyn. De 40 boliger i Gryagervænget er opført som 1-plans rækkehuse.

Dette 5 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til lækkert bryggers med ekstra bruser og toilet, samt til badeværelset. Skøn stue som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er der adgang til de 4 værelser - alle med indbyggede skabe. Der er gulvvarme i entré, bryggers samt badeværelset. Egen have med flisebelagt terrasse medfølger. Der er redskabsskur samt parkering til alle boliger.

Området

Gryagervænget ligger i Gudme som er en lille by på det sydøstlige Fyn med ca. 1000 indbyggere. Der er kommunalskole samt børnehave og Gudmehallerne åbner op for et hav af muligheder mht. sport. Der er ligeledes indkøbsmuligheder i Gudbjerg som ligger ca. 3 km fra Gryagervænget. Gryagervænget ligger også tæt på Gudme Golf Klub med måske landets billigste medlemskab.

Gudme ligger ca. 10 km nordøst for Svendborg som byder på alt.

I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.

Byggeår 2003
Parkering Ja
Skole 1.7 km
Indkøb 1.8 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køleskab
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Fælles cykelskur Nej
Motorvej 14 km
Energimærke C

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.