Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 101 m2 i København N

Griffenfeldsgade 4B, 5. tv., 2200 København N

Velkommen til denne unikke Heimstaden lejlighed på Griffenfeldsgade med privat tagterrasse og hele 2 altaner.

Når du træder ind ad døren bliver du mødt af det store køkkenalrum, som er både lyst og lækkert. Køkkenet fremstår nyt og moderne i hvide nuancer, og rummer bl.a. ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine.

Derudover er der et stort badeværelse med vaskesøjle. Lejligheden byder endvidere på 3 gode soveværelser.

Trods den centrale beliggenhed ved Nørrebrogade, vil du fra lejlighedens tagterrasse roligt kunne nyde gode stunder med venner og familie.

Lejligheden er beliggende i en nyere ejendom med smuk facade og alle lejligheder er gennemgribende renoveret og fremstår i super god stand.

Du kommer til at bo meget centralt på Nørrebro. Fra adressen kan du spadsere til både Søerne, Assistens Kirkegård, det spændende Stefansgadekvarter og de fredelige og hyggelige gader ved Sankt Hans Torv. Bussen stopper desuden tæt ved hoveddøren, og inden længe åbner den nye metro ved Nørrebros Runddel. På cykel tager det blot fem minutter til Nørreport.

OBS: Hemstaden tillader ikke delebolig, eller udlejning til bofællesskaber.

Der må ikke holdes husdyr i ejendommen.

Der er elevator i ejendommen.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.