Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 91 m2 i Valby

Gl. Køge Landevej 30, 5. tv., 2500 Valby

Brombærparken er er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej i Valby. Området er også kaldet Valby Maskin Fabrik, idet grunden tidligere tilhørte FL Smidth. Her er du i gåafstand fra skole, indkøb, offentlig transport, fitnesscentre og meget mere. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen. Du finder op til flere legepladser i området. Brombærparken er en del af det nye område nær Toftegårds Plads i Valby. Fokus har her været på at skabe et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg og hygge tæt på byens puls. Indenfor gå- eller cykelafstand finder du ligeledes Spinderiet som er det lokale shopping center med alt det du har brug for, og hvis du mangler noget er Fisketorvet kun 2 stop væk med S-toget. På Valby Langgade finder du alverdens cafeer og spisesteder samt vinbar og specialbutikker.

Brombærparken A er opført i 2007 og består af 98 boliger til leje.

I ejendommen findes et aflukket beplantet gårdareal, som gør ejendommen særdeles attraktiv for børnefamilien, som gerne vil kunne lade børnene lege ude. Alle lejligheder er opført i lyse gode materialer, som sammen med de store vinduer gør lejlighederne lyse og indbydende. Derudover er alle lejligheder særdeles veldisponerede, hvilket indbyder til både komsammen blandt venner og familie, eller hyggelig kvalitetstid alene.

Det er ikke tilladt at leje, hvis boligen skal bruges som delebolig.

Der kan ansøges om husdyrhold af en mindre hund eller kat.

Der er mulighed for leje af P-plads i P-hus ved Poul Reichhardts Vej for 600 kr. pr. mdr

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Brombærparken A

  Om Brombærparken A

  Lyse lejeboliger i Valbys spirende boligområde

  På den tidligere FLSmith grund i Valby mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej finder du det spirende boligområde Valby Maskin Fabrik. Her ligger ejendommen Brombærparken A med sine 102 lyse boliger, heraf 68 lejeboliger, hvor der er plads til både familier, par, singler og seniorer.

  Boligerne, som er fra 2007, fordeler sig på to til fire værelser, og flere med store altaner mod øst og syd, eller egen terrasse, så udsigten kan nydes til fulde over den solrige, grønne gård.

  I Brombærparken bor du kort fra byens pulserende liv og offentlig transport – midt i Valbys fredelige og familievenlige omgivelser.

  Læs mere om ejendommen