Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 137 m2 i Randers NØ

Gl. Jennumvej 9, 2. dør 31, 8930 Randers NØ

Stor lys lejlighed med lille vindfang, dejligt køkken i åben forbindelse med stue og udgang til terrasse eller have.

Der er 2 værelser, 1 kontor/ walk-inn  samt stort badeværelse med brus og spabad og bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Området

Gl. Jennumvej ligger i den nordøstlige del af Randers, tæt på den tidligere Randers Kaserne, der i dag er lukket, men som fungerer som et erhvervsområde for mindre kontorerhverv og lignende.

Området har grønne fællesareal børnehave og fritidsklub, som er beliggende 100 meter fra boligerne, samt gode indkøbsmuligheder, med Føtex, Rema 1000, jysk, maxi zoo og jem & fix i nærheden.

Der er få kilometer til Randers City, hvor der er et rigt handelsliv.

Byggeår 1965
Dyr tilladt Nej
Parkering Ja
Skole 1.2 km
Indkøb 800 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Offentlig transport 200 m
Fælles cykelskur Ja
Egen have Ja, i nogle typer
Elevator Ja
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Gl. Jennumvej

  Om Gl. Jennumvej

  Rummelige lejligheder med køkken-alrum og udgang til terrasse eller altan

  Gl. Jennumvej I og II ligger i den nordøstlige del af Randers, tæt på den tidligere Randers Kaserne, der i dag er lukket. Området har fantastiske grønne fællesarealer og legeplads samt børnehave og fritidsklub kun 100 meter fra boligerne.

  Lejlighederne er lyse og rummelige med åbent køkken-alrum i forbindelse med stuen og har enten tilhørende terrasse eller altan.

  Læs mere om ejendommen