Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 95 m2 i Silkeborg

Funder Møllevej 133, 8600 Silkeborg

Etplans rækkehuse med attraktiv beliggenhed

Nu udlejes ny opførte etplans rækkehuse på funder møllevej. Boligerne er opført i kvalitetsmaterialer og har en funktionel indretning, hvor alle kvadratmeter er udnyttet optimalt.

Rækkehusene  har derudover egen carport + skur.

Funder er en bydel i Silkeborg i Midtjylland. Funder ligger 7 km vest for Silkeborgs centrum. Mod vest er der 2 km til den nærmeste by Funder Kirkeby.

Parkering Ja
Indkøb 500 m
Motorvej 4 km
Eget udhus Ja
Egen have Nej
Køkkenelementer HTH
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Carport Ja
Legeplads Ja
Energimærke A2015
Hvidevarer Indbygningsovn, kogeplader, emhætte, køle/frys, opvaskemaskine

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Funder Møllevej

  Om Funder Møllevej

  Etplans rækkehuse med attraktiv beliggenhed i Funder

  Midt i Silkeborgs børnevenlige bydel, Funder, finder man de her moderne og indretningsvenlige rækkehuse i et plan. Boligerne er opført i kvalitetsmaterialer og hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt og med sans for detaljen. På den måde er der skabt de perfekte rammer om familielivet.

  Funder er placeret i den sydvestlige del af Silkeborg kun 7 km fra Silkeborgs centrum og 2 km fra Funder Kirkeby. Kvarteret er meget attraktivt for især børnefamilier, da man her er tæt på Funder Ådal, Funder-Kragelund Skole, Funder Børnehus og dagligvareindkøb.

  Læs mere om ejendommen