Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Plantegning for Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Plantegning for Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst
Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
25. marts 2023, kl. 13:45-14:15
Mødested: Frydenlund 327, 7120 Vejle Ø. Vi åbner også dørene til Frydenlund 375.
Fremviser kan kontaktes på: +45 21 35 33 84

Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst

Hent prospekt

3-værelses Rækkehus på 89 m² i Vejle Øst

Frydenlund 375, 7120 Vejle Øst

Billederne og plantegninger er vejledende. Der er ikke nogen skabe i boligerne.

Rækkehusene i Frydenlund er tegnet til området og de mennesker, som skal bo her. Her kan du vælge mellem 90, 100 eller 120 kvadratmeter og hhv. 3 eller 4 værelser, så der er helt sikkert et hjem, der dækker netop dine behov.

Køkkenet er af mærket HTH og udstyret med energirigtigt køle/fryseskab, indbygningsovn og induktionskogeplade fra Siemens. Der er forberedt til eventuel installering af opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset.

Det smukke egetræsparket er gennemgående i køkken, stue og værelser. Der er gulvvarme i alle rum via jordvarme, hvilket er en omkostningseffektiv og miljørigtig opvarmningsform.

Badeværelset fremstår moderne og stilrent med klinker i en varm gråbrun nuance, som går igen i brusenichen med de hvide vægge omkring som smuk kontrast. Bruseafskærmningen i glas lader lyset fra ovenlysvinduet skinne helt ind i brusenichen.

Fra stuen er der udgang til flisebelagt terrasse, og du kan få alle soltimerne med, da der er plads til møbler på begge sider af huset.

Placering af vinduer og døre i boligerne varierer. 

Frydenlund byder på masser af flotte udsigter, et stærkt nabofællesskab og korte afstande til indkøb, skole og institution.

Boligområdet Frydenlund ligger midt i en helt unik natur med skov, søer og strand med kort afstand til Vejle centrum.

Der er let adgang til motorvej E45. Offentlig transport forefindes allerede i nærområdet, og der er samtidig planlagt en ny busrute ind i området.Såvel skoler som daginstitutioner ligger i cykelafstand. 

Parkering Ja
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja, i nogle typer
Energimærke A2015
Hvidevarer Indbygningsovn, induktionskogeplade, emhætte og køle/frys
Køkkenelementer HTH
Tirsbæk Bakker

Om Tirsbæk Bakker

Dejlige og familievenlige rækkehuse i Vejle Øst

Tirsbæk Bakker i Vejle Øst består af 238 moderne rækkehuse med mulighed for egen terrasse og carport. Lejeboligernes størrelse spænder fra 85-121 m² fordelt på tre til fire lyse værelser, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Her får du mulighed for at bo i naturskønne omgivelser i en flot bolig bygget i solide materialer og med moderne planløsninger. Tirsbæk Bakker henvender sig til dig, der lægger vægt på en moderne bolig tæt på strand og grønne områder.

I området ligger den familievenlige Tirsbæk Strand blot en cykeltur væk, og samtidig bor du nær offentlig transport, så du på kort tid befinder dig i charmerende Vejle, der byder på et væld af indkøbs- og shoppingmuligheder, specialbutikker og gode caféer og spisesteder.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.