Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
23. januar 2022, kl. 12:15-12:45
Mødested: Flydedokken 13, 2. tv., 9000 Aalborg C
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Lejlighed på 82 m2 i Aalborg

Flydedokken 13, 2. tv., 9000 Aalborg

Ved havnefronten i Aalborg ligger Stuhrs Brygge og Flydedokken. De 160 moderne lejeboliger varierer fra et til fire værelser og har gode planløsninger samt et godt lysindfald. Mange af lejlighederne har store, solrige altaner, hvorfra du kan nyde udsigten til Limfjorden. Det omkringliggende område byder på legeplads, indkøb og offentlig transport lige i nærheden. Beliggenheden byder på gode parkeringsmuligheder

Ved Stuhrs Brygge og Flydedokken bor du på kanten af vandet, tæt på Aalborg midtby, som kun er en cykeltur langs havnen væk.

Der tillades ikke husdyrhold i denne ejendom.

Der forefindes elevator i ejendommen og medfølger et kælderrum.

Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt.

Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI.

Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler dog ingen opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i de 1-vær og 2. værelses lejemål.

Der er altan i alle lejemål dog ikke 1 værelses på 35-36 kvm.

Kontakt Heimstaden for mere information.

Dyr tilladt Nej
Parkering Ja
Energimærke B
Elevator Ja
Fælles vaskeri Ja
Depotrum Ja
Rygning forbudt Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Stuhrs Brygge & Flydedokken

  Om Stuhrs Brygge & Flydedokken

  Lyse lejeboliger ved vandet i Aalborg

  Ved havnefronten i Aalborg ligger Stuhrs Brygge og Flydedokken. De 160 moderne lejeboliger varierer fra et til fire værelser og har gode planløsninger samt et godt lysindfald. Mange af lejlighederne har store, solrige altaner, hvorfra du kan nyde udsigten til Limfjorden. Det omkringliggende område byder på legeplads, indkøb og offentlig transport lige i nærheden.

  Ved Stuhrs Brygge og Flydedokken bor du på kanten af vandet, tæt på Aalborg midtby, som kun er en cykeltur langs havnen væk.

  Læs mere om ejendommen