Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

5-værelses Rækkehus på 118 m2 i Kerteminde

Fabers Alle 47, 5300 Kerteminde

Fabers Alle er beliggende i den 1000 år gamle udskibningshavn og fiskerby Kerteminde. Med de smalle gader, små romantiske huse med røde tage og store gamle købmandsgårde, Johannes Larsen museet, Fjord - og Bæltcentret, samt de dejlige sandstrande, er det et attraktivt sted for familien, der gerne vil bo i en by med masser af muligheder og charme.

Der er lagt op til lange gåture langs stranden på sommeraftener, seljsportsaktiviteter, eller bare nyde en hjemmelavet vaffelis i de små hyggelige stræder i byen.

Kerteminde by er en veletableret by med alt hvad der tilhører af indkøbsmuligheder, klubber, cafeer, restauranter, skoler, fritidsordninger og vuggestuer.

Kerteminde har 5.880 indbyggere.

Byggeår 2006
Parkering Ja
Skole 1 km
Indkøb 1.5 km
Hvidevarer Komfur, emhætte
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 1 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Motorvej 20 km
Energimærke A2
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.