Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Rækkehus på 97 m2 i Fredericia

Erritsø Bygade 8E, 7000 Fredericia

Husene er bygget med ny-nordisk inspiration. Gulvene i værelserne, stue og køkken er i lys eg, mens bad og toilet er i mørkere nuancer af beton. Inventaret i køkkenet er af mærket Svane og kommer med komplet hvidevarepakke: Køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte og kogeplade.

Den gamle Rytterskole er ligeledes blevet totalrenoveret og omdannet til 2 stk. 4 værelses boliger med alle de samme fornødenheder som de nye boliger. Spændende indretning i en idyllisk gammel bygning med udgang til stor terrasse.

Alle boliger har egen parkeringsplads og et tilhørende skur.

Rækkehusene er placeret i Erritsø, bag den flotte gamle Rytterskole. Her er alt, hvad dagligdagen kræver, inden for rækkevidde: På 5 minutter kan man nå nærmeste supermarked, skole, havet og motorvej. Du får følelsen af et lokalt nærområde, men med en overskuelig distance til Centrum af Fredericia.

Billeder og plantegninger er vejledende.

Parkering Ja
Eget udhus Ja
Køkkenelementer Svane
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Rygning forbudt Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Rytterskolen

  Om Rytterskolen

  Flotte og velindrettede rækkehuse i Erritsø

  Rækkehusene ligger i det skønne Erritsø – bag den historiske og flotte Rytterskole. Her er alt hvad du behøver i din hverdag og der er kort afstand til indkøb, skole, strand og naturskønne områder. Du får her følelsen af et godt lokalsamfund og stadig med kort afstand til Fredericia centrum.

  Husene er indrettet i indbydende nordisk stil med lyse egetræsgulve, hvide vægge og et tidløst Svane køkken i åben forbindelse med stuen. Toilet og bad er ligeledes med lyse elementer og i moderne stil.

  Den gamle Rytterskole er også blevet total renoveret og er omdannet til to spændende fire-værelses lejeboliger, indrettet i samme varme nordiske stil og elegance. Begge boliger har udgang til stor terrasse.

  Alle boliger har egen parkeringsplads og tilhørende skur.

  Læs mere om ejendommen