Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

2-værelses Lejlighed på 83 m2 i Brabrand

Engdalsvej 69, 2. th., 8220 Brabrand

Engdalsvej 67-69A er beliggende i naturskønne omgivelser med få minutters gang til Brabrandsøen.  Ejendommen er liggen tæt på Brabrand hovedgade med indkøb, frisør og spicial butikker., under 3 km. fra ejendommer ligger shoppingcenteret City vest med . Engdalsvej ligger i gåafstand til offentlig transport, med busstop lige ved vejen. I ejendommen finder 1 til 3 værelses boliger, alle med altan. Der er parkering foran ejendommen, derudover er det også muligt at leje en garage. 

Parkering Ja
Elevator Nej
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Engdalsvej

  Om Engdalsvej

  Gode lejligheder med attraktiv placering nær Brabrand Sø

  Placeret i hyggelige Brabrand - 8 km fra Aarhus midtby - finder du denne ejendom fra 1965. Ejendommen er i fire plan og indeholder 36 dejlige lejligheder på 43-90 m² fordelt på køkken, badeværelse og gode værelser.

  Boligerne er placeret attraktivt nær den smukke Brabrand Sø, som byder på masser af oplevelser og natur i særkasse. Desuden er der kort afstand til den velrenommerede skole, Enghaveskolen, indkøb og sportsfaciliteter i Brabrandhallen.

  Til ejendommen hører der store, grønne arealer både på den nordlige og sydlige side, ligesom der er legeplads i området.

  Læs mere om ejendommen