Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

1-værelses Ungdomsbolig på 56 m2 i Valby

Elstarvej 24, 5. 4, 2500 Valby

Akeleje Hus er en ejendom på 18 etager beliggende i hjertet af Grøntorvet i Valby. Ejendommen rummer 189 ungdomsboliger fordelt på 1- og 2-værelses lejligheder. Ejendommen er opført i 2019 og de første beboere flyttede ind i september 2019.

Lejlighederne er indrettet med hvidt moderne Tvis Køkken, kogeplade, mikroovn og køleskab med fryseboks. Badeværelserne er indrettet med separat brus samt væghængt toilet og hvidt bademøbel. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne som reguleres individuelt i de enkelte lejemål.

I stueetagen finder du et moderne vaskeri samt fælleskøkken, hvor du sammen med dine naboer kan tage en pause fra hverdagen og hygge omkring madlavningen. Der er mulighed for cykelparkering i stueetagen, hvor du finder cykelværksted samt cykelparkering.  I kælderen forefindes depotrum til de lejligheder som ikke har depotrum i lejligheden eller på deres etage.

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ud mod Gøntorvsparken med frugttræer og oaser der indbyder til afslapning og samvær, og er opbygget med frodige taghaver i flere niveauer, så parken både kan opleves helt tæt på og ses langt væk. Fra tagterrassen i Akeleje Hus' kommer du på toppen af byen og får den smukkeste udsigt.

Med en ungdomsbolig i Akeleje Hus, bliver du en del af den nye grønne bydel, Grøntorvet, i Valby. For at komme i betragtning til en af disse moderne ungdomsboliger er det et krav at du er mellem 18-35 år. Det er altså ikke et krav at du er studerende.

Det er ikke muligt at benytte lejligheden som delebolig.

*Obs. billederne er ikke nødvendigvis taget i det angivne lejemål, udsigt mv. kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Akeleje Hus

  Om Akeleje Hus

  Ungdomsboliger med Københavns bedste udsigt

  Med en ungdomsbolig i Akeleje Hus, bliver du en del af Valbys nye, grønne bydel, Grønttorvet.

  Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ud mod den nye park og er indehaver af en frodig tagterrasse med smuk udsigt over byen.

  Læs mere om ejendommen