Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
3. august 2021, kl. 14:30
Mødested: Ejler Billes Allé 28. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

5-værelses Lejlighed på 144 m2 i København S

Ejler Billes Allé 28 7 4., 2300 København S

Arenahusene består af i alt 55 lejligheder. 25 af dem er fordelt i A-tårnet, hvor de ligger fra stue til 8. sal. Herudover findes 2 punkthuse med hver 15 lejligheder. Lejlighederne er lyse og rummelige og er i størrelsen 59-144 m2. Her kan du nyde freden, udsigten og fællesskabet i Arenakvarteret.

Ejendommen er opført i naturfarvede nuancer og med et moderne udtryk, der kommer gennemsyrer hele byggeriet fra fællesarealer til planløsning og indvendigt materialevalg.

Placeringen i direkte relation til Kalvebod Fælled og nær metroen til Københavns Centrum, skaber et særligt boligområde, der henvender sig til et aldersmæssigt bredt publikum.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Info om boligerne:

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

Der betales 3 måneder i depositum, for 1. måneds leje og sidste måneds leje.

Deleboliger er ikke tilladt.

Bindingsperioden er 12 måneder og derefter er der 3. måneders opsigelse.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.