Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
11. december 2021, kl. 14:45-15:15
Mødested: Egevænget 11, 8870 Langå

3-værelses Rækkehus på 95 m2 i Langå

Egevænget 11, 8870 Langå

Boligen er indrettet med entre, hvor der er en diskret niche med vaskemaskine, tørretumbler og bordplads. Fra entreen er adgang til en stor lys stue med et åbent og velindrettet køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der adgang til en værelsesafdeling, via en lille fordelingsgang, med to gode værelser, og et lækkert badeværelse med bruseniche samt bord- og skabsarrangement. Mellem stuen og fordelingsgangen er der en skydedør, der gør det muligt at "lukke af" til værelsesafdelingen. Fra stuen er der endvidere adgang til en skøn udestue. Fælles for alle opholdsrum er, at der er flotte askeparketgulve med gulvvarme og der er vinduer til gulv samt terrassedør med direkte udgang, hvilket er med til at skabe en fantastisk lys og venlig bolig. Til hver rækkevilla hører en sidelukket carport med et godt redskabsrum, hvor der er plads til haveredskaber, møbler, krukker og lignende. 

Området

Nissenparken og Egevænget består af i alt 57 boliger fordelt på 18 lejligheder og 39 række/gårdhavehuse. 

Boligerne er beliggende i et hyggeligt roligt område med lukket vej- og stiforbindelse, bl.a. til byen, hvor der er handlemuligheder.

Langå er stationsby for hovedtogforbindelsen gennem Jylland. Der er ca. 15 minutters kørsel til Randers, herunder Randers Storcenter. 

Langå er bl.a. attraktiv fordi der er skole med 0. til 9. klasse samt ikke mindre end 3 børnehaver. Der er 2 supermarkeder ( REMA 1000, og Fakta ), samt specialbutikker. Der er ligeledes et kulturhus, en sportshal, motionscenter samt friluftsbad. 

Langå har ca. 2.900 (2017) indbyggere og er i en meget positiv udvikling. 

Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden(med forbehold) ingen katte.

Byggeår 2007
Parkering Ja
Fælles cykelskur Nej
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Egen have Ja, i nogle typer
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Elevator Ja, i nogle typer
Fælles vaskeri Nej
Carport Ja, i nogle typer
Eget udhus Ja, i nogle typer
Køkkenelementer Designa køkken

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.