Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
23. januar 2022, kl. 10:50-11:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1 + 41.1 ( Fremviser står i 41.1 )
25. januar 2022, kl. 16:50-17:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1 + 41.1 ( Fremviser står i 41.1 )
30. januar 2022, kl. 10:50-11:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1
1. februar 2022, kl. 16:50-17:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1
6. februar 2022, kl. 10:50-11:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1
8. februar 2022, kl. 16:50-17:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1
13. februar 2022, kl. 10:50-11:10
Mødested: Åbent hus: Egedal 66.1
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Lejlighed på 113 m2 i Horsens

Egedal 34, 1., 8700 Horsens

Dejlig 4 værelses lejlighed i Egebjerg. Boligen er energivenlig med ventilationsanlæg og gulvvarme (fjernvarme), som er med til at sikre et godt indeklima. Alle væggene i boligen er hvidmalede og i alle opholdsrum er der flotte laminatgulve med egetræslook. Boligen er med 1 soveværelse, 2 værelser og køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Stort badeværelse, samt kombineret entré/bryggers. På badeværelse og entré er der grå klinker på gulvene. Boligen er indrettet med hvide HTH elementer, alt i hårde hvidevarer, faste skabe i alle værelser og velfungerende køkken/alrum med åben forbindelse til stue.

Området

Egebjerg er kendt for et stærkt lokalmiljø med et aktivt foreningsliv. Her er bl.a. en af Danmarks største og mest aktive spejdergrupper og den lokale idrætsforening tilbyder både håndbold, fodbold, badminton og gymnastik. Hvert år afholdes desuden byfest over flere dage med aktiviteter for alle aldersgrupper. 

For børnefamilierne er der gode og trygge rammer i Egebjerg. Byen har egen daginstitution med plads til både vuggestue- og børnehavebørn, og få hundrede meter derfra ligger den lokale skole. Egebjergskolen er en stor og velrenommeret skole med ca. 550 elever fordelt på 0.-9. klassetrin. For skolens mindste elever er der desuden SFO-tilbud, der er placeret ifm. indskolingen.

Som beboer i Egebjerg kan du klare dagligvareindkøbene i den lokale Netto eller Fakta. Skal der handles større ind, kan du på under 10 minutter nå centrum af Horsens, hvor du finder bl.a. Bilka og diverse shoppingmuligheder i gågaden. Skal det være meget nemt, har Egebjerg desuden både eget bageri og pizzeria.

Egebjerg byder på skøn natur med bl.a. Hansted Skov og Egebjerg sø. De gamle træer, stejle bakker og rige dyreliv indbyder til mange timers leg og fordybelse. Her findes også både shelters og spejderhytte, og området lokker folk til fra nær og fjern for nogle hyggelige timer i den unikke natur.

Egebjerg er en populær tilflytterby, bl.a. pga. byens beliggenhed tæt ved motorvejen. På fem minutter når du motorvejstilkørslen Horsens N, og via E45 kommer du til Aarhus på blot en halv time.

Parkering Ja
Skole 600 m
Indkøb 1.2 km
Offentlig transport 500 m
Motorvej 1 km
Eget udhus Ja
Køkkenelementer HTH
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Egen have Ja, i nogle typer
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Carport Ja, i nogle typer

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Egedal

  Om Egedal

  Lejligheder og rækkehuse i Egebjerg ved Horsens

  Boligerne i Egedal er moderne og lyse boliger med plads til både den lille og den store familie.

  Egebjerg er kendt for et stærkt lokalmiljø med et aktivt foreningsliv. Her er bl.a. en af Danmarks største og mest aktive spejdergrupper og den lokale idrætsforening tilbyder både håndbold, fodbold, badminton og gymnastik.
  Hvert år afholdes desuden byfest over flere dage med aktiviteter for alle aldersgrupper.

  Egebjerg er en populær tilflytter-by, bl.a. pga. byens beliggenhed tæt ved motorvejen. På fem minutter når du motorvejstilkørslen Horsens N, og via E45 kommer du til Aarhus på blot en halv time.

  Læs mere om ejendommen