Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
16. august 2021, kl. 17:30-18:00
Mødested: Dyres Kvarter 2, Fuglebjerg

5-værelses Rækkehus på 110 m2 i Fuglebjerg

Dyres Kvarter 2, 4250 Fuglebjerg

Lejemålet ligger i Dyres Kvarter tæt på Fuglebjerg midtby. De 46 boliger i Dyres Kvarter er opført som rækkehuse, dobbelthuse og fritliggende huse.

Denne bolig er et dobbelthus i 1 plan, som indeholder entre med adgang til bryggers med brusenieche samt adgang til stuen. Stuen ligger I åben forbindelse med køkkenet og fra stuen er der adgang til tre værelser samt soveværelse med indbyggede skabe. Fra stuen er der ligeledes adgang til badeværelse. Der er anlagt gulvvarme i hele boligen.

Der er konfur og emhætte i boligen.

Området

Dyres Kvarter ligger i Fuglebjerg. Fuglebjerg ligger på den vestligste del af Sydsjælland, mellem Næstved og Slagelse, og er en by med omkring 6.603 indbyggere. Byen hører til Næstved Kommune. Fuglebjerg byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen. Hvis man skal handle stort ind ligger Fuglebjerg forholdsvis tæt på både Vestsjællandscenteret i Slagelse samt Næstved Storcenter. I Fuglebjerg midtby findes sportshal, skole, bibliotek og offentlig transport.

Bemærk, at det ikke er tilladt at have katte i dette område.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Skole 500 m
Indkøb 500 m
Hvidevarer Komfur, emhætte
Offentlig transport 200 m
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Køkkenelementer Svane
Motorvej 17 km
Energimærke A2
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Legeplads Ja og boldbane

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.