Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
26. september 2021, kl. 11:15
Mødested: I gården, ved Cylindervej 10. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige nu" på hjemmesiden.

3-værelses Lejlighed på 78 m2 i København SV

Dieselvej 17, 4. th., 2450 København SV

Kanalkanten består af 119 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen – en ny bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Med en placering ud mod den ene af Teglholmens Kanaler, kommer du til at bo centralt på Teglholmen. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig. I det hele taget er alt det der gør, at logistikken nemt går op i forhold til arbejde, indkøb og børn indenfor mindre end 500 meter fra din nye bopæl.

Der er mulighed for at leje en p-plads i det nærliggende parkeringshus.

Ejendommen består af 2-4 værelses lejligheder. Der er elevator i ejendommen.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Info om boligerne:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneder i depositum, for 1. måneds leje og sidste måneds leje.

- Deleboliger er ikke tilladt.

- Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålene.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Kanalkanten

    Om Kanalkanten

    Lejeboliger med en unik beliggenhed på Teglholmen

    Kanalkanten er 119 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns kanalby på Teglholmen – en bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Med en placering ud mod den ene af Teglholmens kanaler, kommer du til at bo centralt på Teglholmen. Det betyder, at indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din bolig. I det hele taget er alt det der gør, at logistikken nemt går op i forhold til arbejde, indkøb og børn mindre end 500 meter fra din nye bopæl.

    Læs mere om ejendommen