Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
5. december 2021, kl. 10:30-10:45
Mødested: Gården ved Cylindervej 10. OBS: Det vil kun være muligt at se et udvalg af de ubeboede boliger i ejendommen.

4-værelses Lejlighed på 94 m2 i København SV

Dieselvej 15, st. tv., 2450 København SV

Velkommen til Nordkajen og Kanalkanten, 246 lejeboliger på Teglholmen, fordelt på 2 ejendomme, der rummer 2-4-værelses lejligheder.

Ejendommen blev taget i brug i 2019 og lejlighederne fremstår derfor som nye. Lejlighederne er indrettet med lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens.

Ejendommen består af 2-4-værelses lejligheder. Der er elevator og cykelkælder i ejendommen. Alle boligerne har endvidere en tilhørende depotrum i kælderen.

Der er mulighed for at leje en p-plads i det nærliggende parkeringshus. En p-plads koster 750 kr. pr. måned.

Teglholmen er en af Københavns nye kanalbyer. Her finder du flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner i en kort gåtur fra din nye bolig.

Det er ikke tilladt at anvende boligen som bofællesskab eller delebolig blandt

venner. Det er ej heller tilladt at holde husdyr i ejendommen.

* Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Kanalkanten

    Om Kanalkanten

    Lejeboliger med en unik beliggenhed på Teglholmen

    Kanalkanten er 119 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns kanalby på Teglholmen – en bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Med en placering ud mod den ene af Teglholmens kanaler, kommer du til at bo centralt på Teglholmen. Det betyder, at indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din bolig. I det hele taget er alt det der gør, at logistikken nemt går op i forhold til arbejde, indkøb og børn mindre end 500 meter fra din nye bopæl.

    Læs mere om ejendommen