Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
30. juli 2021, kl. 14:30
Mødested: Cylindervej 19. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.

3-værelses Lejlighed på 98 m2 i København SV

Cylindervej 19, 3. tv., 2450 København SV

Nordkajen er 127 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen. Teglholmen er en nyopført bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø.

Nordkajen er beliggende på en af de mest attraktive placeringer på Teglholmen, i det den er beliggende ud mod en af kanalerne samt i rolige og utrafikerede omgivelser. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig.

Ejendommen blev taget i brug i april 2019 og lejlighederne er derfor som nye. Der er elevator i alle opgange. Lejlighederne er indrettet med lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens! Der er mulighed for at leje egen p-plads i det nærliggende parkeringshus på Teglholmsgade til kr. 750,- pr. md.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 33 75 10 10 og bestil en fremvisning. Vi glæder os til at vise dig dette lækre byggeri!

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Nordkajen

  Om Nordkajen

  Moderne lejeboliger på Nordkajen i København SV

  Nordkajen er 127 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen. Teglholmen er en nyopført bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Nordkajen er beliggende på en af de mest attraktive placeringer på Teglholmen, i det den er beliggende ud mod en af kanalerne samt i rolige og utrafikerede omgivelser. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig.

  Nordkajen består af 2-5 værelses lejligheder på mellem 50-115 m2. Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer, der trækker store mængder lys ind i boligen. Boligerne er udført i lækkert og lyst, skandinavisk design. Boligerne opfylder kravene til energimærkning A2020.

  Læs mere om ejendommen