Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
5. december 2021, kl. 10:30-10:45
Mødested: Gården ved Cylindervej 10. OBS: Det vil kun være muligt at se et udvalg af de ubeboede boliger i ejendommen.

4-værelses Lejlighed på 104 m2 i København SV

Cylindervej 11, 4. th., 2450 København SV

Velkommen til Nordkajen og Kanalkanten, 246 lejeboliger på Teglholmen, fordelt på 2 ejendomme, der rummer 2-4-værelses lejligheder.

Ejendommen blev taget i brug i 2019 og lejlighederne fremstår derfor som nye. Lejlighederne er indrettet med lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens.

Ejendommen består af 2-4-værelses lejligheder. Der er elevator og cykelkælder i ejendommen. Alle boligerne har endvidere en tilhørende depotrum i kælderen.

Der er mulighed for at leje en p-plads i det nærliggende parkeringshus. En p-plads koster 750 kr. pr. måned.

Teglholmen er en af Københavns nye kanalbyer. Her finder du flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner i en kort gåtur fra din nye bolig.

Det er ikke tilladt at anvende boligen som bofællesskab eller delebolig blandt

venner. Det er ej heller tilladt at holde husdyr i ejendommen.

* Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Nordkajen

  Om Nordkajen

  Moderne lejeboliger på Nordkajen i København SV

  Nordkajen er 127 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen. Teglholmen er en nyopført bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Nordkajen er beliggende på en af de mest attraktive placeringer på Teglholmen, i det den er beliggende ud mod en af kanalerne samt i rolige og utrafikerede omgivelser. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig.

  Nordkajen består af 2-5 værelses lejligheder på mellem 50-115 m2. Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer, der trækker store mængder lys ind i boligen. Boligerne er udført i lækkert og lyst, skandinavisk design. Boligerne opfylder kravene til energimærkning A2020.

  Læs mere om ejendommen