Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 76 m2 i Odense M

Cortex Park 24 K, st., 5230 Odense M

Lækre nyopførte boliger i Odense.

I det attraktive og nye campusområde Cortex Park, ved Syddansk Universitet i Odense, ligger de nyopførte lejligheder. De er delevenlige, og ideelle for studerende og unge par.

Ejendommen, som er i 5 etager, har 96 lejemål fordelt på 2,3 og 4 vær. lejligheder. Til alle lejligheder medfølger alt i hårde hvidevarer samt eget depotrum i kælderen. Der er elevator i ejendommen, moderne renovationssystem, cykelparkering samt mulighed for leje af parkeringsplads i P-kælderen under ejendommen med direkte adgang op til din bolig.

Alle lejlighederne fra 1. sal og op efter har egen altan. Derudover er der to store møbleret tagterrasser med masser af mulighed for fælles hygge på de lune sommerdage med fantastisk udsigt udover området og med udsyn til skov, sø og fællesarealer.

Lejlighederne ligger i et af Odenses mest attraktive studieområder, med kort afstand til Odense Universitets forsknings- og studiemiljø, det nye OUH, gode sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Netto er åbnet i området med en gåafstand på blot 2 min.

I og omkring Cortex Park er der er et stort cykelstinet, der forbinder området - med 5 min. På gåben til campusområdet og med en afstand på blot 15 min. på cykel til Odense Centrum.

Bybussen og den kommende letbane kommer til at køre næsten lige til døren.

Arkitekterne TKT A/S har slået stregerne til dette lækre og spændende byggeri, som er opført i sommeren 2018 - med moderne og stilren indretning, hvor kvalitet og funktionalitet er nøgleordene.

Cortex Park byder på de bedst beliggende boliger i Odense! Så er du på jagt efter bolig i Odense - er lejlighederne i Cortex Park lige dig.

Dyr tilladt Nej
Parkering Ja
Skole 500 m
Indkøb 200 m
Offentlig transport 500 m
Motorvej 3 km
Eget udhus Nej
Egen have Nej
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Byggeår 2018
Elevator Ja
Rygning forbudt Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Cortex House

  Om Cortex House

  Lejligheder i det populære studieområde Cortex Park i Odense

  I det attraktive campusområde Cortex Park, ved Syddansk Universitet i Odense, ligger de nyere lejligheder i en spændende ejendom med svalegang og tagterrasser.
  Ejendommen er i 5 etager og har 96 lejemål fordelt på to til fire værelser.

  Med placering i Odenses mest attraktive studieområde får du kort afstand til SDU, Odense Universitets forsknings- og studiemiljø, det nye OUH, gode sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder.

  Læs mere om ejendommen