Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
9. december 2021, kl. 15:00-15:15
Mødested: Clara Pontoppidansvej 18

4-værelses Lejlighed på 91 m2 i Valby

Clara Pontoppidans Vej 18, 1. th., 2500 Valby

Velkommen til Heimstadens ejendom Pontoppidanparken!

Pontoppidanparken er er beliggende i den nyere bydel Valby Maskinfabrik mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej. Her er du i gåafstand fra skole, indkøb, offentlig transport, fitnesscentre og meget mere. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt og hyggeligt område, hvor børnene trygt kan løbe udenfor og lege. Du finder op til flere legepladser i området. Fokus har her været på at skabe et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg og hygge tæt på byens puls. Indenfor gå- eller cykelafstand finder du ligeledes Spinderiet som er det lokale shoppingcenter med alt det du har brug for. På Valby Langgade finder du alverdens cafeer og spisesteder samt vinbar og specialbutikker.

Pontoppidanparken er opført i 2012 og består af 54 lejligheder. Ejendommen er udført som en åben karré med lejligheder fordelt på 2-5 værelser. Ejendommen er beliggende i hjertet af Valby Maskinfabrik et godt stykke tilbagetrukket fra Gammel Køge Landevej med udsigt til de små grønne byrum imellem ejendommene i området. Under ejendommen findes der parkeringskælder, som du som beboer har mulighed for at leje en p-plads i. I gårdrummet finder du en lille legeplads tilhørende ejendommens beboere. Der er elevator i alle opgange, som desuden kører helt ned til gadeniveau.

Alle lejligheder har hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer samt lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne og største delen af lejligheder har altan eller terrasse.

Vi udlejer på følgende vilkår:

-          Det er ikke tilladt at dele boligen mellem 3 personer eller derover.

-          Der betales 3 måneder i depositum, 1 måneds forudbetalt husleje, samt 1. måneds husleje.

-          Der er ikke mulighed for at leje vores boliger, hvis du er registreret i RKI.

-          Husdyrhold er ikke tilladt og det er ikke muligt at opnå tilladelse til husdyrhold.

Parkering Ja
Offentlig transport 1 km
Elevator Ja
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Pontoppidanparken

    Om Pontoppidanparken

    Moderne lejeboliger tæt på by og grønne områder

    Pontoppidanparken er beliggende i et af Valbys nye boligområder, Valby Maskin Fabrik, på den tidligere FL Smidth grund. Her finder du 54 rummelige lejligheder fordelt på to til fem værelser, med plads til både den lille og store familie, singler og seniorer. Med en lejebolig i Pontoppidanparken bor du tæt på indkøbsmuligheder, daginstitutioner, fitness samt offentlig transport. Samtidig bor du i gåafstand til områdets grønne, rekreative områder, som Vestre Kirkegård, Valby Parken og Søndermarken, der byder på mulighed for ophold, løbe- og gåture.

    Læs mere om ejendommen