Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 135 m2 i Holmegaard

Christiansvej 47,, 4684 Holmegaard

Glasparken i Holmegård er beliggende lidt nord for Næstved. Ejendommen er nærmere beliggende i byen Fensmark, som oser af grønne områder og godt naboskab.

Her er der plads til at nyde naturen, familien og ikke mindst gå en tur i lokalområdet som byder på mange forskellige attraktioner. Her kan blandt andet nævnes BonBon Land og Holmegaard Glasværk. Der er blot 10 minutters kørsel til Næstved Storcenter.

Boligerne rummer alle sammen alt i hårde hvidevarer og udlejes på en tidsubegrænset lejekontrakt. Boligerne er i særdeleshed familievenlige.

Depositum udgør 3 måneders husleje + første måneds husleje + 1 måneds forudbetalt leje, som betales samtidig med underskrift af lejekontrakten.

Lejer forestår selv tilmelding til forsyningsselskabet vedr. varme.

Husdyrhold er ikke tilladt.

Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.