Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
25. september 2021, kl. 16:00-16:30
Mødested: Christiansfeldvej 151,1. tv., Silkeborg

3-værelses Lejlighed på 121 m2 i Silkeborg

Christiansfeldvej 103, 1. tv., 8600 Silkeborg

Dette 3-vær lejemål er beliggende i enten stue eller på 1. sal og indeholder stor entre, rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Der er 2 lyse værelser med skabe, et dejligt badeværelse med brus, samt et stort dejligt køkken alrum og stue, hvor der er udgang til terrasse eller altan.

Der er klinker med gulvvarme i entre, bryggers og badeværelse.

Der er elevator til alle 1. sals lejligheder.

Området

Christiansfeldvej ligger i Hvinningdal, ca. 8 km fra Silkeborg. Hvinningdal hører til Silkeborg Kommune og har 5.000 indbyggere.

Hvinningdal byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen. Hvis man skal handle stort ind ligger Silkeborg forholdsvis tæt på med en lang række butikker i Silkeborg centrum samt diverse indkøbsmuligheder, såsom Kwik Spar, Rema 1000 og Super Spar. I Hvinningdal findes desuden sportshal, skole, kirke og offentlig transport.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur, med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du kunst og kultur, samt shopping i små hyggelige gågader.

Er man lejer i Hvinningdalområdet, så er der muliughed for at leje fælleshuset på Christiansfeldvej

Byggeår 2008
Parkering Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Eget udhus Ja
Egen have Nej
Fælles cykelskur Ja
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Elevator Ja
Carport Ja
Skole 500 m
Indkøb 500 m

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Christiansfeldvej

    Om Christiansfeldvej

    Midt i Hvinningdals yndige natur og med Hvinningsdal Bakker i nærheden finder man Christiansfeldvej som ligger ca. 8 km vest for Silkeborg. Byen giver dig trygge rammer med indkøbsmuligheder, sportshal, skole, kirke og offentlig transport i kort afstand fra hjemmet.

    Christiansfeldvej byder på rummelige lejligheder på hele 121 m² og tre til fire værelser. Der er altan eller terrasse til alle lejemål samt elevator til lejlighederne på førstesalen.

    Læs mere om ejendommen