Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
20. juni 2021, kl. 14:15
Mødested: i gården foran C. F. Møllers Alle 90. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.
20. juni 2021, kl. 14:15
Mødested: Gården foran C. F. Møllers Alle 90. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden. Husk mundbind.
20. juni 2021, kl. 14:15
Mødested: i gården foran C. F. Møllers Alle 90. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.

2-værelses Lejlighed på 68 m2 i København S

C.F. Møllers Allé 90, 2. th., 2300 København S

C.F. Møllers Alle 80-90

Velkommen til Ø-huset, som er beliggende i hjertet af Ørestad.

Om lejligheden

Boligen er indrettet med et godt værelse i en ene ende af lejemålet med udsigt til gården.

Ved siden af værelset finder du lejlighedens badeværelse, der er indrettet med lyse elementer og indeholder blandt andet vaskesøjle med vaskemaskine & tørretumbler samt gulvvarme.

Videre fra badeværelset, finder du lejemålet køkken-alrum. Køkkenet der indeholder komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine er i åben forbindelse til stuen. Fra køkken-alrummet, er der adgang til lejlighedens sydvendte altan, hvor der er udsigt over Byparken.

Derudover byder ejendommen naturligvis på moderne faciliteter som elevator, dørtelefon samt affaldsskakt i opgangene.

Om ejendommen

Ø-huset kendetegnes ved den grønne gårdhave, der ligger som en ø i midten af de fire boligblokke. Her er græsplæner, træer og buske med til at give det åbne opholdsrum liv og variation. Nicher med borde, bænke og en legeplads, hvor beboerne kan opholde sig, bliver en integreret del af gårdrummet. I stueetagen ud mod Ørestad Boulevard finder du Rema 1000, hvor du kan handle ind til dagligdagen. Derudover er Fælleden kun en kort gåtur fra din dør.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen eller benytte lejemålet som delebolig.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.