Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 104 m2 i Valby

Carl Jacobsens Vej 14S 2 tv., 2500 Valby

Kløverbladsparken byder på 102 skønne lejeboliger i Ny Ellebjerg – en attraktiv ny bydel, der er skudt op blandt værksteder og fabrikshaller i Valbys gamle industrikvarter.

Lejeboligerne er lyse og venlige med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på. Derudover har de fleste lejligheder et fantastisk lysindfald fra begge sider, så du får opholdsrum med masser af dagslys.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med de andre beboere til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken, hvis du skal holde fest, samt en stor parkeringskælder under bygningerne. Her har hver bolig også et privat depotrum.

Lejeboligerne fås med et-seks værelser og passer perfekt til moderne storbymennesker – lige fra studerende til par og større børnefamilier.

Det grønne område mellem bygningerne er åbent og indbydende med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer – og det er ikke kun for beboerne, men for alle, der kommer forbi, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Sarah Gade Telefon: +45 60 98 77 07 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.