Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Lejlighed på 56 m2 i Valby

Carl Jacobsens Vej 14B 2 mf., 2500 Valby

Ny attraktiv bydel. Innovativt område med masser af kant

Ny Ellebjerg er en af Københavns nye attraktive bydele med masser af charme og sjæl. I dag bliver industrikvarterets gamle fabrikker, maskinhaller og værksteder brugt til atelierer, kreative kontorfællesskaber og ungdomsuddannelser, men den industrielle historie er bevaret.

Lige på den anden side af Ellebjergvej ligger Københavns største park, Valbyparken, som indbyder til gå- eller løbeture.

Her finder du også Valby-Hallen og Valby Vandkulturhus, hvor du kan tage en svømmetur eller lege med ungerne.

Ud over de mange sportsaktiviteter er der også institutioner, skoler, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer i nærområdet. Du kan for eksempel hente lækkert morgenbrød fra Emmerys lige om hjørnet, og der kommer efter planen til at være café eller restaurant i stuen i Kløverbladsparken.

Ellers er der kun en kort cykeltur ad den nye grønne cykelsti ind til hjertet af Valby, der byder på økologisk marked, specialbutikker, shopping og et hyggeligt cafémiljø. Herfra kommer du nemt til bland andet indre by og brokvartererne.

Er du ikke den store cyklist, ligger Ny Ellebjerg Station og flere buslinjer lige om hjørnet, lige som der åbner en ny metrostation i 2023, så du kommer endnu tættere på byen.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Sarah Gade Telefon: +45 60 98 77 07 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.