Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Tvillingehus på 111 m2 i Langå

Brorsonsvej 45, 8870 Langå

De 10 fritliggende tvillingehuse er opført i en stilren funkis-stil. Husene bygges i forskudt plan, hvor en trappe fører enten op eller ned til en afdeling med værelse / opholdsrum.

Rækkehusene opføres i lækre kvalitets- og vedligeholdelsesfrie materialer.

Boligen er indrettet med 2 værelser, 1 soveværelse, 1 køkkenalrum og et badeværelse.

Husene har alt i hårde hvidevarer samt klassisk hvidt HTH-inventar i køkken, bad, bryggers og på værelser.Gulvvarme og effektiv ventilation sørger for et sundt indeklima.

Grålige store klinker på badeværelset, samt flotte laminatgulve med egetræslook i alle øvrige rum.Lofterne er lavet i Troldtekt-lignende materiale.

Der etableres desuden til alle huse carport med redskabsrum og direkte indgang til bryggers.

Der er fælles affaldssortering i området, som foregår via molokker.

Vand, varme og el afregnes direkte med forsyningsselskaber.

Området

Rækkehusene på Brorsonsvej i Langå er beliggende i roligt, naturskønt område, stadig i gå-afstand til bl.a. skole, børnehave, idrætshal, friluftsbad, busforbindelse og indkøb.

Rækkehusene er opført i marts 2019.

Langå er en stationsby i Østjylland mellem Aarhus og Randers. Langå station er også knudepunkt for togforbindelsen mellem Aarhus-Viborg-Struer-Skive.

Gudenåen løber i en tæt bue omkring Langå by – inden Gudenåen løber ud i Randers Fjord. Landskabet omkring Langå er kuperet med mange bakker bl.a. Kirkedals bakker, Væthvej og mellem den gamle landsby og stationbyen.

Der er rigtig mange spændende steder med flot udsigt, som fremhæves af de store niveauforskelle med skove, enge, skrænter, vandløb, søer, marker og morænebakker omkring Langå – og byen besøges derfor af mange lystfiskere og naturelskere.

Langå by var indtil 2007 centrum for Langå Kommune, men byen hører nu under Randers kommune. Langå er blandt de tre største byer i Randers kommune.

Parkering Ja
Skole 1 km
Indkøb 1 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Køkkenelementer HTH
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Carport Ja
Energimærke A2015
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.