Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Lejlighed på 74 m2 i Odense S

Brobæklunden 61, st., 5260 Odense S

Lejemålet ligger i Højby på Fyn i et stille og roligt børnevenligt område.  De 40 boliger i Brobæklunden er opført som lejligheder. 

Dette 3 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et fint lyst badeværelse med plads til vaskemaskine samt til et værelse med indbyggede skabe. Det andet værelse er med adgang fra stuen. Indretningsvenlig stue i åben forbindelse med køkkenet. Der er gulvvarme i badeværelse. Altan eller terrasse medfølger. Der er redskabsskur til alle boliger.

Området

Brobæklunden ligger i Højby, en stille og rolig bydel i det sydøstlige Odense på Fyn. Der er ca. 4.500 indbyggere . Højby ligger ca. 8 km fra Odense centrum og har let adgang til den fynske motorvej og Svendborg mortorvejen. Der er indkøbsmuligheder såsom Fakta, Superbrugsen samt Aldi. Området har flere børnehaver/vuggestuer samt skoler. Der afgår bus samt tog til Odense centrum.

I alle boligerne er der installeret fibernet.

Se også vores anden bebyggelse i Sandkæret samt Brobæklunden - det er tilsvarende lejligheder i Højby.

Byggeår 2003
Parkering Ja + gæster
Skole 1.6 km
Indkøb 800 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 4 km
Eget udhus Ja
Fælles cykelskur Nej
Egen have Ja, i nogle typer
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Brobæklunden

  Om Brobæklunden

  Lækre indretningsvenlige lejligheder i Højby, Odense

  Brobæklunden II ligger i Højby, i det sydøstlige Odense, og byder på godt naboskab, indretningsvenlige lejligheder og kort afstand til børnenes skole, daginstitution eller fritidsinteresser. Er du til have eller altan? Det er op til dig, for i Brobæklunden II finder du begge dele! Fra ejendommen er der kun 8 km til Odense centrum, hvor du kan nyde byens mange kulturtilbud, caféer, restauranter og populære gågade.

  Lejlighederne ligger enten i stueplan med lille overskuelig have eller på 1. sal med hyggelig altan. Der er fire forskellige lejlighedstyper, - fælles for alle er, at du får et lyst og venligt køkken, et godt badeværelse med klinker og gulvvarme samt rummelige værelser med indbyggede skabe.

  Læs mere om ejendommen