Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Rækkehus på 71 m2 i Odense S

Brobæklunden 137, 5260 Odense S

Brobæklunden ligger i Højby, en stille og rolig bydel i det sydøstlige Odense på Fyn. Der er ca. 4.500 indbyggere . Højby ligger ca. 8 km fra Odense centrum og har let adgang til den fynske motorvej. Der er gode indkøbsmuligheder såsom Fakta, Superbrugsen samt Aldi. Området har flere børnehaver/vuggestuer samt skoler. Der afgår bus samt tog til Odense centrum.

I alle boligerne er der installeret fibernet. 

Byggeår 2003
Parkering Ja + gæster
Skole 1.6 km
Indkøb 800 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 4 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Fælles cykelskur Nej
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Brobæklunden

  Om Brobæklunden

  Attraktive et-plans rækkehuse i Højby, Odense

  Brobæklunden I ligger i Højby, - en stille og rolig bydel i det sydøstlige Odense, og består af både rækkehuse og lejligheder. Brobæklunden I er 24 yderst populære et-plans rækkehuse med egen have, terrasse og redskabsrum. Fra Højby er der kun 8 km til Odense centrum, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer, mens hverdagens nødvendigheder som indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fritidsinteresser er i lokalsamfundet.

  Rækkehusene er mellem 71-73 m² og er indrettet funktionelt med entré, badeværelse og to gode værelser med indbyggede skabe. Desuden kan en lys stue i åben forbindelse med køkkenet nydes, når hele familien skal samles.

  Læs mere om ejendommen