Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Plantegning for Bjergager 13 A, 5854 Gislev
Vis boligen

Bjergager 13 A, 5854 Gislev

Hent prospekt

3-værelses Rækkehus på 73 m² i Gislev

Bjergager 13 A, 5854 Gislev

Lejemålet ligger i Bjergager i udkanten af Gislev. De 19 boliger i Bjergager er opført som 1- plans rækkehuse samt fritliggende huse.

Dette 3 værelses lejemål er et rækkehus og er indretttet med flisebelagt entré samt dejlig stue som ligger i åben forbindelse med køkkenet. 2 værelser med indbyggede skabe, samt et badeværelse. Der er gulvvarme i entré samt badeværelset. Flisebelagt terrasse samt egen have medfølger. Der er ligeledes redskabsskur samt mulighed for parkering.

Området

Gislev er en lille by beliggende i Faaborg Midtfyn Kommune med ca. 1400 indbyggere. Byen har 1 skole - Gislev Friskole og ellers er der Tre Ege Skolen i Ryslinge. Der er også Børnehaven Snurretoppen. Hovedgaden rummer et rimeligt udvalg af forskellige butikker, så de daglige indkøb kan gøres. Gislev ligger mellem Ringe og Svendborg og ligger ca 7 km fra Kværndrup, hvor der også er mulighed for at gøre sine indkøb. Gislev er beliggende tæt på motorvejen til Odense, hvortil du kan køre på ca. 25-30 min. 

Byggeår 2003
Parkering Ja
Skole 1.5 km
Indkøb 2 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 4 km
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Fælles cykelskur Nej
Energimærke B
Bjergager

Om Bjergager

Dejlige rækkehuse og parcelhuse i Gislev

Omgivet af flot natur i Gislev finder du 19 lejemål fordelt på rækkehuse og parcelhuse tilpasset både den store og den lille familie. Hver bolig er med god og funktionel planløsning, egen have og flisebelagt terrasse, lille redskabsskur samt parkeringsplads.

Gislev er placeret mellem Ringe og Svendborg og byder på skole og daginstitution samt en hyggelig hovedgade som rummer et rimeligt udvalg af forskellige butikker, så de daglige indkøb kan gøres. Byen ligger tæt på motorvejen og du kan nå Odense på 25-30 minutter.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.