Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Rækkehus på 85 m2 i Fredericia

Ballesvej 9A, 7000 Fredericia

Ballesparken er opført med ambitionen om at skabe et beboeligt åndehul med plads til enlige, par og familier i alle størrelser. Bebyggelsen består af 51 boliger, der sammen danner en støjreducerende kæde med et hyggeligt fællesareal i midten. Boligernes typer og størrelser varierer mellem et- og toplanshuse i forskellige størrelser. Enkelte træk er gældende for alle: Boligerne er lyse med vinduer mod indgang og haven og byder på store køkken-alrum. Tilmed er ejendommen opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer og har adgang til en stor afskærmet terrasse.

Boligerne kommer med fuld hvidevarepakke. Hver bolig er indrettet med et stort køkken/alrum og opholdsstue i ét med plads til madlavning, lektier eller tegnefilm i stuen på samme tid. I etplansboligerne er der fra køkken/alrummet adgang til værelserne, mens der i toplansboligerne er adgang til en trappe, der fører til 1.salen hvor man finder værelser og et ekstra toilet.

Gulvene er af træ i hvid eg i køkken/alrum og værelser, mens badeværelset og entre er dækket af fliser i mørke nuancer.

Alle boliger i Ballesparken har adgang til en stor privat terrasse, afskærmet med hegn eller hæk. Derudover har alle etplansboliger placeret på 1. sal adgang til en privat altan. En stor del af toplansboligerne er placeret med udsigt til vandet.

Ambitionen om et beboeligt åndehul skinner også igennem Ballesparkens omgivelser: Boligerne er placeret i et naturbeskyttet nærområde, hvor man kan nyde synet af havet, dufte græsset, opdage den skønne natur og gå til institutioner, skoler og indkøb. Skal man længere væk, er der hverken langt til offentlig transport eller motorvejen. En kombination af naturskøn idyl og praktisk logistik, der gør beliggenheden ideel for den eller de, der sætter pris på ro og nærhed uden at være isoleret fra omverden.

OBS. Indvendige billeder og plantegninger er vejledende.

Parkering Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Egen have Ja, i nogle typer
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Elevator Nej

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ballesvej

  Om Ballesvej

  Lækre rækkehuse i naturskønt område i Fredericia

  Ballesparken er opført med tanke på at skabe et rekreativt åndehul med plads til enlige, par og familier.

  Rækkehusenes type og størrelse varierer mellem et- og toplanshuse i forskellige størrelser. Fælles for alle er at de er lyse, moderne og byder på store køkken/alrum med plads til lektielæsning, hyggestunder, gæster og fester.

  I etplansboligerne er der fra køkken/alrummet adgang til værelserne, mens der i toplansboligerne er adgang til en trappe, der fører til 1.salen hvor man finder værelser og et ekstra toilet.

  Alle lejeboliger har adgang til privat terrasse eller altan, alt afhængigt af om man bor i stue eller på førstesal. En stor del af toplansboligerne er placeret med udsigt til vandet.

  Læs mere om ejendommen