Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Plantegning for Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg
Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 123 m2 i Silkeborg

Balle Husevej 33, 1., 8600 Silkeborg

Velindrettede lejligheder i Silkeborg.

Lejligheden indeholder: Entré med skabe, bryggers med skydelåger. Stort køkken alrum i åbent forbindelse med stuen, hvortil der er adgang til en dejlig terrasse/ altan. 2 værelser samt soveværelse med faste skabe, badeværelse med bruser. I lejlighederne er der opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, kogeplader, emhætte og køl/frys.

Der hører delt carport, samt eget redskabsrum med til lejemålet.

Netto og Super Brugsen er begge i gåafstand.

Buskelundskolen er ligeledes i gåafstand. 

Området

I det nordvestlige Silkeborg ligger  Buskelund. Området er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stier. Der bor ca. 12.000 indbyggere i området, og der kommer flere til. Området er populært blandt børnefamilier og tilflyttere, og beliggenheden er oplagt for pendlere, der herfra har ca. 5 minutter til motorvejen mod Aarhus eller Herning. Med kun 5 kilometer til Silkeborg centrum er der desuden nem adgang til bylivets faciliteter som café, restauranter og specialbutikker.

Buskelund er et roligt område med kuperet terræn og et rigt dyreliv. Her er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder.Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området.

Byggeår 2009
Parkering Ja
Skole 1.3 km
Indkøb 300 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine
Altan/terrasse Ja, i nogle typer
Eget udhus Ja
Motorvej 15 km
Egen have Ja, i nogle typer
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja
Køkkenelementer Designa køkken
Energimærke A2010

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Balle Husevej

  Om Balle Husevej

  Yderst velindrettede lejligheder i Silkeborg

  På Balle Husevej i det populære Buskelund, vest for Silkeborg, udlejes moderne lejligheder med stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og rummelig altan eller have/terrasse.

  Placeringen i Buskelund og den korte afstand til Silkeborg gør området meget fordelagtigt for dig, som vil have rolige og børnevenlige omgivelser og kort afstand til dagligdagens fornødenheder. Med andre ord, - de perfekte rammer om hverdagen!

  Via stisystemer kan du inden for kort afstand nå Buskelundskolen, pasningstilbud og indkøb samt idrætsfaciliteter og den flotte natur i Fladmose og Hvinningdal Skov. Silkeborg centrum kan nås på få minutter i bil.

  Læs mere om ejendommen