Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Parcelhus på 102 m2 i Odense S

Aulkærhaven 12, 5260 Odense S

Lejemålet ligger i Højby på Fyn i et stille og roligt lukket vænge. De 15 boliger i Aulkærhaven er opført som 1-plans fritliggende parcelhuse.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med 2 indgange. Den ene indgang fører til et bryggers med ekstra vask samt plads til hårde hvidevarer. Den anden til skøn lys entré. Stor opholdsstue i åbent forbindelse med køkkenet samt 3 gode værelser. Dejligt rummeligt badeværelse med skabe. Der er gulvvarme i bryggers, entré samt badeværelse. Til alle boligerne medfølger der egen have med terrasse samt et redskabsskur.

Området

Aulkærhaven ligger i Højby, en stille og rolig bydel i det sydøstlige Odense på Fyn. Der er ca. 4.500 indbyggere . Højby ligger ca. 8 km fra Odense centrum og har let adgang til den fynske motorvej og Svendborg mortorvejen. Der er indkøbsmuligheder såsom Fakta, Netto, Superbrugsen samt Aldi. Området har flere børnehaver/vuggestuer samt skoler. Der afgår bus samt tog til Odense centrum.

I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.

Byggeår 1999
Parkering Ja
Skole 1.6 km
Indkøb 800 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 3 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Fælles cykelskur Nej
Energimærke B
Betina Hansen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.