Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 81 m2 i København Ø

Amerika Plads 20, 4. lejl. 4, 2100 København Ø

Zinkhuset er en ejendom beliggende på Østerbro, tæt på Nordhavn. Ejendommen er opført i 2007. Ejendommen har et helt unikt udtryk med de zinkbeklædte facader. Der er brugt ikke mindre end 6.000 kvm zink til at beklæde det moderne og eksklusive bolig- og butikskompleks. Ejendommen er nærmest en kube - dog med enkelte skæve linjer. På den ene side hviler ejendommen på jorden og på den anden side er ejendommen hævet. Hældningen markerer hvor lejlighedstyperne er placeret – de mindste i den lave ende og de største i den høje, hvor facaden er løftet op på søjler. Gårdrummet er hyggeligt og indbyder til afslapning og leg blandt ejendommens mindste beboere i form af en stor sandkasse.

Der er kort gå afstand til Netto og Lagkagehuset, som ligeledes er beliggende på Amerika Plads. Derudover er der få skridt til vandkanten, hvor du kan følge med i Københavns Færge terminal hvorfra Oslo-båden har sin gang. Ligeledes er der ikke langt til Marmormolen hvor der blandt andet er mulighed for at hænge ud langs vandkanten og tage en dukkert i mellem de moderne ejendomme og kanalmiljøet.

Alle lejlighederne har altan eller terrasse. Altanerne er som skåret ind i ejendommen, og det gyldne træ som altanerne er dækket af, giver et godt samspil med resten af ejendommen som fremstår rå og helt unik. Her er naturligvis elevator, dørtelefon, mulighed for leje af parkeringsplads i den underjordiske P-kælder (via By & Havn) og mange andre faciliteter.

Lejlighederne egner sig perfekt til alle slags mennesker.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.