Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
4. august 2021, kl. 13:00
Mødested: Amagerfælledvej 42. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

4-værelses Lejlighed på 137 m2 i København S

Amagerfælledvej 44D, st., 2300 København S

Velkommen til Eddagård.

Eddagård er etape 2 af Bryggehusene og ejendommen stod klar til indflytning i marts 2020 og består af i alt 69 lejemål.

Ejendommen er beliggende i 2300 København S - midt imellem Islands Brygge og DR Byen - et attraktivt, nyt grønt boligkvarter tæt på by og natur. Kvarteret er til dig, der foretrækker arkitektur af høj kvalitet, varieret bynatur og et aktivt fællesskab midt i byens puls. Her kan du leve et moderne familieliv i trygge rammer midt i det historiske København. Der er gode forbindelser til resten af byen med metroen, adskillige buslinjer, i bil og på cykel, ligesom der er rig mulighed for gode gåture, fx. på Fælleden. Boligkvarterets legende grønne cykelrute inviterer til daglige ture til resten af Islands Brygge, til byens rige kulturliv og til et aktivt friluftsliv i Naturpark Amager. Bryggens Bastion, som området også kaldes, bygger videre på det historiske fortidsminde Faste Batteri, der udgør et grønt åndehul.

Ejendommen er beliggende tæt på indkøbsmuligheder og ikke mindst et væld af daginstitutioner og skoler. På cykel eller gåben kommer du hurtigt og nemt til Firsketorvet via cykelbroen fra Islands Brygge. Hvis du istedet foretrækker Fields kommer du nemt dertil med Metroen eller på cykel langs Ørestad Boulevard.

Det er desværre ikke muligt at få beboerlicens til parkering i området, da ejendomme har tilhørende p-kælder, som endnu ikke står færdigt.

Info om boligerne:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneder i depositum, for 1. måneds leje og sidste måneds leje.

- Deleboliger er ikke tilladt.

- Bindingsperioden er 9 måneder og derefter er der 3. måneders opsigelse.

- Husdyr er ikke tilladt.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Eddagård - Bryggehusene

  Om Eddagård - Bryggehusene

  Nye lejeboliger på Bryggens Bastion

  Velkommen til Eddagård, som er en nyere ejendom med 69 lejligheder, beliggende i Bryggens Bastion – et nyt, grønt boligkvarter ved Islands Brygge.

  Eddagård byder på et attraktivt, grønt gårdmiljø og lejligheder på 1-4 værelser med egen altan eller terrasse. Arkitekturen i Eddagård er af høj kvalitet og lejlighederne er lyse og rummelige med store vinduespartier.

  I Eddagård kan du leve et moderne familieliv i trygge rammer – tæt på grønne områder, vand og byens liv.

  Læs mere om ejendommen