Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
5. august 2021, kl. 09:30
Mødested: Amagerfælledvej 134 - Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som -ledig nu- på hjemmesiden.

4-værelses Lejlighed på 110 m2 i København S

Amagerfælledvej 136 5 tv, 2300 København S

En moderne Københavner-lejlighed med både lys og udsigt.

De smukke lejeboliger i Schades Have nyder godt af et særligt gavmildt lys, et resultat af de store vinduer i begge ender af lejligheden. Dertil kommer det lyse materialevalg og så tager det moderne HTH-køkken det bedste fra køkken-alrum-traditionen: Det gode udsyn, blot med en mere taktfuld tilgang til lejlighedens åbne rum.

På de store altaner, som er ”trukket” en smule ind i bygningen og dermed større end normalt, kan man på solrige og varme dage nyde gårdhaven som er prydet med græs, buske og siddepladser. De benyttede materialer giver altanen en appellerende fremtoning og skaber et roligt udendørsrum.

Ud over den fælles gårdhave som giver adgang til ro og frisk luft med bænke, planter og bede, rummer huset også cykel- og bilparkering i det veldesignede kælderrum. Cyklisterne kan også parkere i gården, et grønt område som også rummer private terrasser. Infrastrukturen er effektiv og metrostationen som ligger lige uden for døren sikrer hurtig transport til alle dele af København.

Der er elevator i ejendommen, og mulighed for at leje en p-plads i den tilhørende parkeringskælder. Husdyr er ikke tilladt.

*Billederne er ikke nødvendigvis fra den specifikke bolig, hvorfor udsigt og planløsning kan variere. Materialerne er dog ens i alle lejemål i ejendommen.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Schades Have

  Om Schades Have

  Moderne Københavner-lejligheder i København S

  Schades Have består af 173 lyse og moderne lejligheder, der varierer fra et til seks værelser. Alle lejeboliger har tilhørende altan eller privat terrasse ud til den grønne gårdhave.

  Lejlighederne er særligt lyse på grund af facadernes store, vertikale vinduespartier kombineret med det lyse materialevalg. Det moderne HTH-køkken tager det bedste fra køkken-alrum-traditionen: det gode udsyn, blot med en mere taktfuld tilgang til lejlighedens åbne rum.

  August Schade Kvarteret ligger i den nordligste ende af Ørestaden – tættest på København centrum. Området kombinerer på fineste vis det urbane, moderne og grønne miljø.

  Læs mere om ejendommen