Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

2-værelses Lejlighed på 71 m2 i København S

Amagerfælledvej 132 3 mf, 2300 København S

Velkommen til Schades Have

Schades Have har alt, moderne lyse lejeboliger, gennemtænkt arkitektur og god beliggenhed.

Om du er til vinterbadning, natur, cafeliv eller arkitektur, så ligger lejeboligerne i Schades Have det rigtige sted. Der er kun 2 km til badeanstalten på Islands Brygge, hvor det er muligt at bade hele året rundt. Her kan du få en varm kop kaffe på en af de mange lokale cafeer efter et koldt gys. Er du mere til indendørs kulturoplevelser, så ligger DR Koncerthuset lige rundt om hjørnet med gode mulighed for at høre koncerter med alt fra klassisk til rock.

Man kan næsten se over til skønne Amager Fælled, et naturområde som giver beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur. Her er både hestefolde, bålpladser, legepladser, Grønning Petanquebane, løberuter og en træningspavillon, natur med noget for enhver smag.

Nabolaget er også fyldt med moderne og appellerende arkitektur, herunder DR-bygningerne, koncertsalen og universiteterne – institutioner som giver liv til hele området. Nabolaget er fyldt med traditionelle karréer og villakvarterer, klassiske byrum som vidner om det tyvende århundredes byplanlægning.

Vi udlejer boligerne på følgende vilkår:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneders leje i depositum, 1. måneds leje samt 1 måneds forudbetalt leje.

- Deleboliger / bofællesskaber er ikke tilladt.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Schades Have

  Om Schades Have

  Moderne Københavner-lejligheder i København S

  Schades Have består af 173 lyse og moderne lejligheder, der varierer fra et til seks værelser. Alle lejeboliger har tilhørende altan eller privat terrasse ud til den grønne gårdhave.

  Lejlighederne er særligt lyse på grund af facadernes store, vertikale vinduespartier kombineret med det lyse materialevalg. Det moderne HTH-køkken tager det bedste fra køkken-alrum-traditionen: det gode udsyn, blot med en mere taktfuld tilgang til lejlighedens åbne rum.

  August Schade Kvarteret ligger i den nordligste ende af Ørestaden – tættest på København centrum. Området kombinerer på fineste vis det urbane, moderne og grønne miljø.

  Læs mere om ejendommen