Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

3-værelses Lejlighed på 90 m2 i Horsens

Allegade 1 G, 3. tv., 8700 Horsens

Lejemålet ligger i Svanes Have i centrum af Horsens, tæt på strøget og banegården. De 112 boliger i Svanes Have er alle opført som lejligheder.

Dette 3 værelses lejemål er indrettet med entré med indbyggede skabe, hvorfra der er adgang til 2 gode værelser ligeledes med indbyggede skabe. Stort og rummeligt badeværelse med skabsarrangement samt mulighed for at installere egen vaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der er adgang til altan eller terrasse.

Fælles vaskerum (mod betaling) samt eget depotrum i kælderen. Mulighed for parkering.

Området

2 mdr. lejerabat, dog kun i nogle typer

Indvendige billeder er vejledende.

Svanes Have er opført i to afsnit beliggende henholdsvis i Allegade 1-5 og Houmannsgade 43-55. Mellem bygningerne er der et skønt fællesareal med gode lege- og opholdsområder. I gårdmiljøet er der opsat plantekummer og bænke. Til ejendommen hører parkeringspladser, som er adskilt af grøn beplantning og ejendommens udhuse. Der er elevator i Houmannsgade og Allegade 3 og 5. Terrasse eller altan til alle boliger på nær Houmannsgade 55, type TH. samt Allegade 1 A, type TH. Eget depotrum på ca. 3 m2 samt fælles vaskefaciliteter (mod betaling) i kælderen. Ejendommen er centralt beliggende i Horsens bymidte umiddelbart i nærheden af Bygholm Park, som er et dejligt naturområde med skov og sø.

Byggeår 1988
Parkering Ja
Indkøb 200 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køleskab
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 5 km
Fælles cykelskur Ja
Energimærke C
Fælles vaskeri Ja
Elevator Ja, i nogle typer
Depotrum Ja
Jeannette Fisker Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.