Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 100 m2 i Slagelse

Æblegården 5, 4200 Slagelse

58 rækkehuse opført i 2008 i lyse mursten centralt beliggende i Slagelse.

Samtlige rækkehuse er opført i 2 etager og har egen lille gårdhave samt et mindre skur til opbevaring af cykler og havemøbler m.v. Boligerne er mellem 100 og 104 m2 3- eller 4-vær.

I underetagen befinder der sig en éntre med skabsvæg og hvorfra der er adgang til toilet, åbent køkken og stueareal. Køkkenet er opført i lyse materialer med grå laminatbordplade, som giver et venligt og stringent udtryk.

Fra stuen er der trappe til boligens 1. sal, hvor der er et stort soveværelse, et mindre børneværelse samt et lille kontor/repos med skab og et stort vindue, som bringer lys igennem hele boligens øvre etage.

På 1. sal er der ligeledes et badeværelse med lyse skabe og vask samt mørkegrå klinker på gulvet og mørkegrå fliser i brusekabinen.

Bebyggelsen er centreret omkring parkerings- og fællesareal og giver et åbent og imødekommende udtryk. Den er beliggende i et velintegreret boligområde i Slagelse by og har let adgang til byens faciliteter, men har samtidig en rolig beliggenhed, hvor man har adgang til grønne arealer og legepladser m.v. blandt andet en petanque bane.

Alle gårdhaver er vestvendte.

Vestsjællandscentret ligger 1 km fra bebyggelsen og her er der rig mulighed for dagligvareindkøb, samt shopping og cafebesøg.

Syddansk Universitet, Slagelse, ligger ligeledes 1 km fra bebyggelsen.

Der er kun 1 times kørsel til København og der er god forbindelse til motorvejen og den offentlige transport, således at du med denne centrale beliggenhed i Danmark, kan nå både København og Odense inden for rimelig tid.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Indkøb 1 km
Offentlig transport 300 m
Motorvej 3 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Lisbeth M. Nielsen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.