Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboer

Hjælpecenter

Beboerundersøgelsen 2023 udsendes fra i dag

I dag udsender AktivBo - på vegne af Heimstaden - den årlige beboerundersøgelse til alle beboere.*

Vi håber, at du vil benytte lejligheden til at fortælle os, hvad du synes, vi gør godt – og hvad vi kan gøre bedre.

Når du fortæller os din mening, hjælper du os i vores arbejde med at skabe de bedste beboerrammer og beboerservice. Det er en del af vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag.

Er du juridisk lejer, vil du modtage et link til undersøgelsen på e-mail den 1. september. Hvis du har fået ny e-mailadresse, kan du kontakte os via MinBolig, som du finder på beboersiden: https://www.heimstaden.dk/beboer

På beboersiden kan du også læse om nogle af de initiativer, vi har taget det tog, med afsæt i de mange tusinde svar vi modtog i 2022.

* Beboerundersøgelsen udsendes til alle juridiske lejere, der har boet i en Heimstaden-bolig i mere end tre måneder. Beboerundersøgelsen udsendes ikke til beboere i studie-og ungdomsboliger eller ejendomme, vi først for nylig har overtaget.Heimstaden, HeimstadenOprettet: 1. september 2023, kl. 08:49

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Vær venligst opmærksom på at det er et offentligt forum, så venligst undgå at angive personlige oplysninger eller anden personfølsom information.

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.