Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboer

Heimstadens kundeforum

Ny lejlighed - hvordan kommer jeg igang?

Hej Heimstaden,

Jeg har et par spørgsmål, som jeg godt helt konkret kunne tænke mig Jeres svar på.

Jeg står i en situation hvor jeg først kan flytte ud i juni/juli - og her er drømmescenariet selvfølgelig at kunne være i stand til at overtage en lejlighed igennem jer. Dog er der nogen af boligerne, der står som værende ledige fra fx 1/6, men viser sig ikke at være tilgængelige alligvel, når jeg så ringer og spørger ind til dem - og dét på trods af, at den ikke står som værende reserveret. Det vil sige, at den status i fremviser herinde ikke stemmer overens med hvad der er den nuværende situation. Hvad skyldes dette?

- Hvorfor har i lejligheder stående som ledige efter en specifk dato, men som ikke er det alligvel, når man kontakter Jer om dem?

- Helt konkret, hvis jeg gerne vil reservere en bolig, så jeg kan sikre, at jeg ender ud med at få den jeg ønsker, hvordan sikrer jeg mig det bedst muligt? Og hvordan fungerer processen, hvis der er flere interessenter?

- I hvor lang tid kan man reservere en bolig?

- Hvordan træffer i konkret en beslutning om hvem der "har ret" til lejligheden, hvis der er flere der vil reservere den samme lejlighed?

Jeg håber at I kan gøre mig lidt klogere på ovenstående og ser frem til at høre fra jer.

Lasse Oprettet: 28. January 2021, kl. 16:42
  • Hej Lasse,

    Tak for din henvendelse. Jeg vil anbefale at du sender dine spørgsmål til vores udlejningsafdeling på denne mail: udlejning@heimstaden.dk
    Majbritt - KundeservicekonsulentBesvaret: 29. January 2021, kl. 15:09

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Vær venligst opmærksom på at det er et offentligt forum, så venligst angiv ingen personlige oplysninger eller anden information

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.